ITALIENSK VINaften
Unik oplevelse med Dal Cero fra Veneto området
Onsdag d. 4. september 2019 kl. 18.00
Denne aften får vi besøg fra vingården Dal Cero som producerer top italienske vine i Veneto området.
Aftenen igennem vil I få smagt 6 lækre vine, som præsenteres af en vinekspert fra Dal Cero vingården. Dertil får I serveret en tilhørende inspireret italiensk 3 retters menu.
6 forskellige vine, 3 retters menu samt isvand.
Kr. 439,-
Begrænset antal pladser.
Bordbestilling er nødvendigt.
fakta – Dal Cero
Dal Cero – Veneto med karakter
HISTORIE
Dal Cero-familien har lavet vin i Veneto i 3 generationer. Augusto dal Cero startede i 1934, og siden da har de lavet vin med respekt for traditionerne. Det var vigtigt for Augusto, at han personligt var involveret i alle trin fra arbejdet i marken, til vinen var tappet i flasken. Denne mission har han givet videre til sine sønner Guiseppe og Dario, som i dag styrer produktionen. I dag er det kombinationen af Augustos ekspertise og sønnernes innovative tanker som skaber karakteren i disse vine.
FAKTA
Dal Cero laver vin i Veneto. I denne region laver man både hvidvin i Soave på druen Garganega, samt i Valpollicella på druerne Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne vinificeres i de moderne kældre og fremstilles bæredygtigt efter økologiske principper så naturligt som muligt og uden brug af nogen form for kemikalier. De er ikke certificerede, men husets filosofi er at holde naturen i balance og beskytte organismerne i jorden for at opnå sunde og stærke druer, som giver bedre vin.
OMRÅDET
Veneto er Italiens tredje mest producerende region. Sammen med Piemonte og Toscana kommer nogle af Italiens bedst kendte vine herfra: Soave, Valpolicella og Bardolino. I Soave bruger man Garganega og Trebbiano di Soave og dette er Italiens mest populære tørre hvidvin. Den kommer også i en mousserende version og i den søde Reciotto variant. Valpolicella, lavet på en blanding af Corvina, Rondinella og Molinara druer, giver tørre røde vine, der skal drikkes unge. Vinene laves også som Amarone della Valpolicella og Recioto della Valpolicella, hvor især den første er meget populær i Danmark.
Åbningstider og kontakt
Hver torsdag kl. 17.30-22
Hver søndag kl. 12-16
Telefonen er åben:
Torsdag - Lørdag fra
kl. 9-20
Søndag - Onsdag fra
kl. 9-17.
Foruden vores egne events har vi åbent for arrangementer efter aftale.
Kontakt os for information om indhold af allergene ingredienser i vores mad