Om Gyrstinge Skovkro

Gyrstinge Skovkro er beliggende i rolige, idylliske omgivelser ved Lille Bøgeskov mellem Ringsted og Sorø centralt på Sjælland.

historie

Gyrstinge Skovkro

Skovkroen er bygget i 1902 i bindingsværkstil og med stråtag. I år 1972 blevet Skovkroen istandsat efter en voldsom brand.

I år 2008 er Skovkroen blevet udvidet og renoveret. Den fremstår nu som en super moderne kro med en dejlig og hyggelig atmosfære.

I år 2018 er der kommet ny ejer, Simon Buer, og vores lokaler er indrettet moderne med respekt for sjælen i det gamle hus.

Vi er nu klar til at tage imod gæster.

Skovkroen har 4 smukke selskabslokaler, hvor der er mulighed for at have selskaber helt op til 300 gæster i et samlet lokale. Vi kan danne rammerne for ethvert arrangement, det kunne fx være:

N

Bryllup

N

Frokostbuffet hver søndag

N

Udflugter

N

Kurser og konferencer

N

Firmafester

Efter middagen kan man gå en tur i haven på Skovkroen, eller en længere gåtur i Lille Bøgeskov.

Gyrstinge Skovkro giver masser af muligheder med sin 10.000 kvm2 grund med en lille sø og Lille Bøgeskov som nabo, har der uendelige muligheder for at lave lige præcist det arrangement som du ønsker.

Høj kvalitet i idylliske rammer

Et åndehul væk fra en stresset hverdag i skønne natur omgivelser med stor have og egen lille sø.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi har i sinde at give os 110%. Det giver os glæde at se hver en gæst gå glad fra os. Det giver os energi og lysten til at yde vores bedste hver gang.

Vi vil gøre en dyd ud af at give dig en total oplevelse i hyggelige og behagelige omgivelser, hvor du og dine gæster er i centrum.

Vi brænder for vores fag, og der vil altid være varm atmosfære og et glimt i øjet.

Lad dig blive pakket ind i vores professionalisme, og giv dig selv en timeout og nyd arrangement, imens vi gør det vi er bedst til.

“For os er vores fag ikke et job, men en livsstil”
hvem er vi?
Tillad os at præsentere…

Simon Buer

Simon Buer er den nye ejer af Gyrstinge Skovkro. Han blev født i år 1990 på en bondegård, hvor han sammen med sin familie drev et lille landbrug med køer, grise, høns, ænder og gæs. På gården var der stor urtehave med løg, kartofler, ærter, gulerødder, jordbær, kål og asparges, som han brugte i sin madlavning. Gården lå ned til Roskilde fjord, hvor han sammen med sin far fangede fisk og rejer.

Simon begyndte at lave mad med alle de gode og friske råvarer, som han selv var med til at dyrke og fange.

Han startede i år 2007 som kokkeelev på Gerlev Kro, og i år 2011 blev han udlært kok. Derefter startede han som tjenerelev, hvor han blev udlært i år 2013. Han arbejdede som tjener og restaurantchef fra år 2013-2015. I år 2015 blev han til bestyrer af Gerlev Kro, hvor han var til i år 2018.

Kasper Specht Bach Andersen

Kasper Specht Bach Andersen er køkkenchef. Han er født i år 1989. Han blev udlært kok i 2010 på Hotel Frederik D. 2 og har siden da arbejdet i forskellige køkkener som kok, souschef og køkkenchef.

Kasper brænder for at bruge de råvarer, som er i sæson for at få den bedste og mest naturlige smag frem i maden.  Han elsker sit fag og er glad for han kan give gæsterne en oplevelse, som de vil tænke tilbage på med et smil på læben.

Åbningstider og kontakt

Hver torsdag kl. 17.30-22

Hver søndag kl. 12-16

Telefonen er åben hver dag mellem kl. 8-21

Foruden vores egne events har vi åbent for arrangementer efter aftale.

Kontakt os for information om indhold af allergene ingredienser i vores mad

Her finder du os

Gyrstinge Skovhuse 33
4173 Fjenneslev
57 84 56 52

Gyrstinge Skovkro