det sker - hver uge
Husmandskost
Hver torsdag serverer vi husmandskost.
Skifter fra uge til uge.
Følg os på Facebook og se menuen.
Stegt flæsk
Hver torsdag
Spis alt hvad du kan af stegt flæsk med hvide kartofler og persillesauce samt sennep og syltede rødbeder.
Søndags
Ta' selv bord
Hver søndag
Inspireret af det danske og nordiske køkken efter årstiden. Med kolde- og lune retter samt kage og osteanretning.
5 retters menu
Fredage:
d. 4. oktober
fra kl. 18.00
Nyd en skøn 5 retters menu med vinbar.
Vildtbuffet
Fredag d. 25. oktober fra kl. 18.00
Lækkerier fra Skovens vildt
Schnitzelaften
Fredag d. 11. oktober fra kl. 17.30
Vælg mellem klassisk wienerschnitzel eller Skovkroens schnitzel.
Fiske- og skaldyrs buffet
Fredag d. 28. februar
Fredag d. 7. marts
Fredag d. 14. marts
Fredag d. 21. marts
Fredag d. 28. marts
Lækre fiskeanretninger, både kolde og varme.
TAPAS og vinbar
Fredag d. 27. september fra kl. 17.30
Nyd en lækker tapasbuffet
Smørrebrødsbuffet
Fredag d. 1. november fra kl. 18.00
Smørrebrød i lange baner.
Stegt ål ad libitum
Fredag d. 20. september fra kl. 17.30
Stegt ål med persillesovs og hvide kartofler.
Åbningstider og kontakt
Hver torsdag kl. 17.30-22
Hver søndag kl. 12-16
Telefonen er åben:
Torsdag - Lørdag fra
kl. 9-20
Søndag - Onsdag fra
kl. 9-17.
Foruden vores egne events har vi åbent for arrangementer efter aftale.
Kontakt os for information om indhold af allergene ingredienser i vores mad