Om Gyrstinge Skovkro
historie
Gyrstinge Skovkro
Den gamle stråtagskro, der ligger i de idylliske rammer af Lille Bøgeskov, egen sø og kornmarker, blev bygget i 1902 i ægte bindingsværkstil. Skovkroen blev istandsat efter en brand i 1972 og er siden blevet udvidet og renoveret med respekt for den gamle bygning, så man stadig rammes af skovkroens hyggelige og autentiske atmosfære.
I år 2008 er Skovkroen blevet udvidet med et ekstra lokale og hall.
I 2018 købte Simon Buer den charmerende Skovkro efter at have være både restaurantchef og bestyrer af Gerlev Kro. At elske og sætte pris på ordentlige råvarer lærte Simon helt fra barnsben, da han opvoksede på en bondegård, hvor han og familien drev et landbrug med blandt andet køer, grise, høns og en kæmpe urtehave med alt fra jordbær til asparges.
Simon har istandsat kroen yderligere både indvendig og udvendig, fået anlagt urtebed, plantet frugttræer og bærbuske. Den fremstår nu som en super moderne kro med en dejlig og hyggelig atmosfære.
Skovkroen har 4 smukke selskabslokaler, hvor der er mulighed for at have selskaber helt op til 250 gæster i et samlet lokale. Vi kan danne rammerne for ethvert arrangement, det kunne fx være:
Efter middagen kan man gå en tur i haven på Skovkroen, eller en længere gåtur i Lille Bøgeskov.
Gyrstinge Skovkro giver masser af muligheder med sin 10.000 kvadratmeter grund med en lille sø og Lille Bøgeskov som nabo, er der uendelige muligheder for at lave lige præcist det arrangement som du ønsker.
Et åndehul væk fra en stresset hverdag i skønne natur omgivelser med stor have og egen lille sø.
Vi vil gøre en dyd ud af at give dig en total oplevelse i hyggelige og behagelige omgivelser, hvor du og dine gæster er i centrum.
Vi brænder for vores fag, og der vil altid være varm atmosfære og et glimt i øjet.
Lad dig blive pakket ind i vores professionalisme, og giv dig selv en timeout og nyd arrangement, imens vi gør det vi er bedst til.
Simon Buer
Simon Buer er ejer af Gyrstinge Skovkro. Han blev født i år 1990 på en bondegård, hvor han sammen med sin familie drev et lille landbrug med køer, grise, høns, ænder og gæs. På gården var der stor urtehave med løg, kartofler, ærter, gulerødder, jordbær, kål og asparges, som han brugte i sin madlavning. Gården lå ned til Roskilde fjord, hvor han sammen med sin far fangede fisk og rejer.
Simon begyndte at lave mad med alle de gode og friske råvarer, som han selv var med til at dyrke og fange.
Han startede i år 2007 som kokkeelev på Gerlev Kro, og i år 2011 blev han udlært kok. Derefter startede han som tjenerelev, hvor han blev udlært i år 2013. Han arbejdede som tjener og restaurantchef fra år 2013-2015. I år 2015 blev han til bestyrer af Gerlev Kro, hvor han var til år 2018.
Åbningstider og kontakt
Hver torsdag kl. 17.30-22
Hver søndag kl. 12-16
Telefonen er åben:
Torsdag - Lørdag fra
kl. 9-20
Søndag - Onsdag fra
kl. 9-17.
Foruden vores egne events har vi åbent for arrangementer efter aftale.
Kontakt os for information om indhold af allergene ingredienser i vores mad